Nyheder/information

Naturmøde 2023

Læs mere

Administrationen holder lukket 19. maj

Administrationen holder lukket 19.…

Læs mere

Spuling og tv-inspektion i Halvrimmen

De næste to uger udføres der TV-u…

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Forsyningen sender regninger ud midt januar og midt august hvert år. Regningen indeholder informationer om, hvor meget vand der er brugt og hvad taksten er.
Misfarvning og lugt skyldes brud på ledningen og du bedes derfor tage kontakt til forsyningen, så vi kan få repareret bruddet. Når bruddet er repareret skal installationerne i huset skyldes igennem. Du bør ikke drikke vandet hvis det er misfarvet eller lugter og det kan ikke anbefales at vaske tøj, da vandet kan indeholde jern og mangan der kan misfarve eller på anden måde skade tøjet.
Det er en god idé at ringe til forsyningen og høre om de har lukket for vandet, da det er muligt, at der er sket et brud på ledningen og der derfor ikke kommer noget vand. Vi meddeler normalt borgerne og medierne inden vi lukker for vandet, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at afhjælpe problemet hurtigt.
Det er kun muligt, at blive tilsluttet Langdal Vandværk, hvis din ejendom ligger inde for vores forsyningsområde. Er du i tvivl om du ligger inde for forsyningsområdet kan du altid ringe til forsyningen og få svar på spørgsmålet.
Det sker ikke noget ved, at der står vand i målerbrønden heller ikke hvis vanduret er helt dækket. Vanduret er tæt og der kommer ikke vand ind i vanduret. Du skal dog være opmærksom på, at dækslet på brønden bliver liggende, da frost kan springe vanduret.
Hvis glasset på vanduret er dugget skal du kontakte vandværket. Det er muligt at det er et gammelt vandur som skal udskiftes til et nyt. På nye vandure er der vand bag glasset så det ikke kan dugge.